Ajuntament de Mollet del Vallès

 

EMFO_ENFOCAT

EMFO són les sigles d’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació; És, per tant, l’instrument de l’Ajuntament per dinamitzar l’ocupació i la formació laboral, tant per als ciutadans com les empreses. Per això el web d’EMFO s’adapta a la nova realitat, agilita l’alta a la borsa de treball, la inscripció als cursos i l’assessorament per a la creació d’empreses. I alhora facilita als empresaris la recerca de treballadors i alumnes per realitzar pràctiques. 

 

A la web d’EMFO hi trobaràs tota la informació per trobar feina, fer el teu currículum, tècniques de recerca de feina, borsa de treball, suport a emprenedors i empreses, etc.

A EMFO també pots demanar hora per a una atenció personalitzada. Així, a través d’una entrevista personal, l’equip tècnic et podrà conèixer millor per orientar la teva recerca de feina.

Recorda també que als ordinadors d’EMFO tens connexió a Internet per fer la teva recerca de feina, actualitzar el currículum, consultar recursos i formació en línia… El nostre horari és de 8:30 a 19:00, de dilluns a divendres, vine quan vulguis!

 

EMFO S.L

C/Riera, 7, 1a planta

Mollet del Vallès

93 570 51 60

info@emfo.cat