Ajuntament de Mollet del Vallès

Has pensat en fer de voluntari en algun moment? T’agradaria donar un cop de mà a algú que ho necessita? Et presentem diversos programes de voluntariat a Mollet del Vallès. Tria el que més s’ajusti al que vols fer i preparat per gaudir d’una experiència molt enriquidora.

 

participacióPrograma de voluntariat social “Al teu costat”

Les persones que formen part del grup de voluntaris del programa Al teu costat fan companyia a persones grans que viuen soles. Els voluntaris intenten disminuir l’aïllament social de les persones grans i fer-les participar en la vida del barri.

Per a més Informació fes clic al següent enllaç.

 

Projecte Aula Solidària

Aquest projecte pretén oferir la possibilitat a joves amb baix rendiment acadèmic, sol·licitar el suport d’un voluntari adient que pugui donar un cop de mà en millorar el seus resultats i qualificacions.

Definició del perfil dels voluntaris/es

Els voluntaris/es són aquelles persones que de manera lliure i altruista ofereixen part del seu temps i coneixements per oferir-los a d’altres joves que puguin necessitar el seu suport. El perfil de les persones voluntàries és:

  • Persones amb la motivació per desenvolupar el projecte.
  • Joves que vulguin donar un cop de mà a d’altres joves.
  • Joves amb bons resultats acadèmics.
  • Estudiants de magisteri, Educació Social, Pedagogia, Educació infantil, psicologia, etc. que vulguin tenir una primera experiència en un projecte educatiu.

A qui va dirigit?

Aquest projecte es dirigeix a dos perfils de públic diana ben diferenciats. D’una banda, ens dirigim a la totalitat de la ciutadania de Mollet del Vallès que vulguin participar del projecte, dedicant un temps setmanal a donar suport a aquells joves que ho sol·licitin. D’altre banda, al col·lectiu de joves, especialment aquells que tinguin un baix rendiment acadèmic i vulguin millorar.

Per a més informació fes clic al següent enllaç.