Ajuntament de Mollet del Vallès

Si estàs interessat en realitzar part dels teus estudis universitàris a l’estranger, has de valorar quina és la beca o possibilitat que s’ajusta a les teves demandes i necessitats. Es per això que et mostrem les diferents possibilitats que existeixen actualment:

 

Erasmus Programa de la UE per a la cooperació en l’àrea de l’educació formal adreçat a estudiants universitaris.

 

OAPEE – Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus
Erasmus-Mundus Programa de cooperació i mobilitat en l’àmbit universitari. Recolza la creació de Màsters interuniversitaris oferint beques per a participar-hi.

 

Tempus III Programa de cooperació per al desenvolupament dels sistemes d’ensenyament superior dels països dels Balcans occidentals, d’Europa oriental, d’Àsia central i països mediterranis.

 

Programa EU-Canadà Cooperació – Per a estudiants de la UVic –

Programa de cooperació entre la UE i Canadà que fomenta la mobilitat d’estudiants i els projectes conjunts iniciats per consorcis d’institucions d’educació superior, centres d’educació i formació professional i altres organitzacions similars.

 

Beques Rotary– programa beques de bona voluntat Beques per a estudiants amb 2 anys d’estudis universitaris o joves amb 2 anys d’experiència laboral per a cursar estudis universitaris o de formació professional. Durada d’1 any o 2 a un país on hi hagi un club Rotary.