Ajuntament de Mollet del Vallès

Xarxa de Proximitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza anualment  amb col·laboració de diverses entitats de la ciutat  més de 100 activitats cada quadrimestre, que es desenvolupan als centres cívics, culturals, de la gent gran, de dona i de joves, des d’octubre a juny. Els cursos estan adreçats a totes les edats, infants, joves, adults, gent gran; i de totes les temàtiques: dansa, salut, art, artesanies, imatge, noves tecnologies, llengües, cuina, música, teatre, formació en el lleure, difusió cultural en general.

També hi ha el programa de desenvolupament cultural comunitari que es du a terme als barris de Can Borrell i Plana Lledó, Obrim Finestres en família, i el del barri de Can Pantiquet, Obrim Finestres en temps de crisi. Ambdós programes són gratuïts i s’adrecen el primer a les famílies i el segon, a les persones aturades.

Podeu consultar tots els cursos, horaris i preus al web de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, o bé informar-te a qualsevol Centre Cívic de la ciutat i a l’ Oficina d’Atenció al Ciutadà, ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament.