Ajuntament de Mollet del Vallès

Si t’agrada practicar esport a l’aire lliure, et mostrem diverses opcions que poden ser del teu gust:

esport

  • Street park de Mollet. L’street park és un circuit amb obstacles i zones ràpides per a la pràctica dels anomenats esports de carrer (patí, monopatí i bicicleta). Està format per una pista de formigó de 2.400 metres quadrats amb obstacles i estacions que simulen una plaça urbana. L’street park té diferents nivells de dificultat i permet l’ús simultani d’entre15 i 20 persones. Aquestes instal·lacions esportives proporcionen als patinadors una gran superfície allunyada del nucli urbà on practicar l’esport amb total seguretat.  Adreça Av. Rivoli, 6 (al costat del Camp de Futbol Germans Gonzalvo)

 

  • Camp d’entrenament del Parc de Ca l’Estrada. Al Parc de Ca l’Estrada pots trobar una instal·lació d’entrenament per tal d’exercitar i enfortir diferents músculs del cos. El complement perfecte abans o després de fer una ruta amb bicicleta, corrents, etc. Adreça Parc de Ca l’Estrada.

 

  • Circuits per Mollet. El cicle de passejades Itineraris urbans està pensat per a totes les edats, ja que les sortides poden fer-se en família. Són recorreguts fàcils per la ciutat i el seu entorn més immediat, amb poc desnivell i amb una marxa suau. Les caminades estan guiades per personal del Departament d’Esports. Requereix la inscripció prèvia al cicle de passejades, que es fa una única vegada i es pot tramitar al Centre Municipal d?Esport i Salut Ca n?Arimon i als centres cívics i culturals de la ciutat. També et presentem una sel·lecció de rutes per Mollet del portal wikiloc.com, on podràs triar entre diferents rutes, nivells i esports.

 

  • Zona d’escalada en bloc. L’Equipament d’escalada en bloc situat a la Pista Municipal d’Atletisme La Pedra Salvadora. Es tracta d’un “boulder” de 22 metres de llargada i 3,5 d’alçada, ideal per a l’entrenament i la docència d’aquesta disciplina. El bloc està dividit en dues parts: la zona amb les preses més petites és ideal per a passos més tècnics i pel treball de dits; la zona amb preses més grans està dissenyada per facilitar l’entrenament i la docència.