Ajuntament de Mollet del Vallès

CIRD JOANA BARCALA

CONVOCATÒRIA ARTÍSTICA FEMINARTIST

8 DE MARÇ 2020

El Centre d’Informació i Recursos per a Dones Joana Barcala de Mollet del Vallès obre convocatòria d’arts visuals per a l’exposició col·lectiva en motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, 2020.

Seguint el programa Exposicions en Femení, l’objectiu d’aquesta convocatòria és donar visibilitat al treball d’aquelles artistes que vulguin exposar una de les seves obres amb temàtiques relacionades amb la dona: expressió de gènere i identitat sexual, cultura, explotació, discriminació, apoderament, interseccionalitat, sororitat, etc.

La convocatòria està oberta a totes les artistes dones (hetero, lesbianes, bisexuals, trans i cis), de manera individual o col·lectiva, que s’expressin a través de qualsevol disciplina i tècnica que pugui ser exposada a l’espai expositiu del CIRD: il·lustració, pintura, fotografia, collage, gravat, poesia, poesia visual, etc.

 

CRITERIS I PROCEDIMENT:

Ser residents a la comarca del Vallès Oriental i tenir més de 16 anys.

Es poden enviar un màxim de 2 propostes per artista o col·lectiu d’una mida màxima de 29.7×42.0 cm

S’exposarà una sola obra per artista o col·lectiu.

L’equip del CIRD Joana Barcala, el personal adscrit al Servei de Polítiques d’Igualtat de Gènere, personal adscrit a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Mollet i membres d’associacions de dones artistes seran les encarregades de triar les obres que s’exposaran.

A partir de la data de la resolució s’avisarà a les artistes per telèfon o correu electrònic.

El número total d’obres exposada queda a la decisió de l’equip que les triarà, en funció de la valoració artística, tècnica i d’ajustament a la temàtica.

descarrega la sol·licitud