Ajuntament de Mollet del Vallès

 

ANA GUERRA irrompia fa tres anys en el panorama musical espanyol i el feia per a quedar-se. Èxits com “Lo Malo”, “Ni la Hora” o “Bajito” han portat a l’artista De Tenerife a acumular 11 Discos de Platí i 1 d’Or i a romandre en els escenaris de tot el país des del seu aclamat primer “Tour Reflexión”, Gira imaginBank al costat de Cepeda, fins a la seva “Tour Siente 2020”, un format íntim i personal.

 

L’artista marca una nova era en la seva trajectòria, decantant-se per l’essència més pura del Pop de tall clàssic, convivint amb un so actual i més madur.

 

Amb el seu flamant nova gira “Lo que nunca te dije”, descobrirem a una renovada i multifacètica Ana Guerra acompanyada de la seva banda: Sergio Sancho (guitarra) Victor Elías (piano/teclat), Hector Navili (Baix) i Alex Riquelme (Bateria), donant identitat i solidesa a aquest nou espectacle amb el qual recorrerà multitud de racons de la geografia espanyola presentant en directe les cançons del seu segon àlbum d’estudi La Llum del Dimarts, produït per David Santisteban, i indubtablement el seu repertori també inclourà els seus temes més reeixits portats a escena amb nous arranjaments musicals de la mà de Victor Elías.