Ajuntament de Mollet del Vallès

orna la Gamer Night al Mercat Vell. Els joves podran gaudir d’una tarda entretinguda amb activitats al voltant del videojoc de manera saludable.

Després de l’èxit de les passades edicions de la Gamer Night, l’Associació Social Lovers i l’Ajuntament de Mollet organitzen la VII Gamer Night el proper dia 30 de setembre al Mercat Vell.
Durant l’esdeveniment es podrà gaudir de les darreres novetats en videojocs des de les 18h fins a les 23h. Es podrà participar en tornejos com a #Fifa23 que haurà sortit la mateixa setmana, i el torneig #RocketLeague una de les activitats més emblemàtiques.
No podia faltar un torneig de #ClashRoyale on es concentraran els amants d’aquest joc mòbil en només un lloc físic, per tal de socialitzar.

D’altra banda, els amants de Nintendo gaudiran de #splatoon 3 amb una festa de colors que proporcionen les seves partides. A més d’altres clàssics com #MarioKart#nintendoswitch Sports estaran en format free-play com a molts més jocs.

No podia faltar un entorn per desenvolupar el teu potencial al món de la música amb videojocs que podràs cantar i ballar en companyia dels teus amics.

És un esdeveniment dedicat principalment per a gent jove, on les activitats de la tarda estan dirigides per a joves a partir de 12 anys i les activitats nocturnes a partir de 16 anys en endavant.
No cal inscripció prèvia.
Totes les activitats tenen una mateixa finalitat jugar, compartir i gaudir del videojoc, però amb un temps moderat, amb contingut sense violència.