Ajuntament de Mollet del Vallès
Luis Vaquero (Loc) és un artista multidisciplinar molletenc. La seva obra està enfocada principalment al procés creatiu, des del naixement de la idea fins a la presentació de la peça final. Com a plantejament inicial, Loc prioritza el concepte per sobre de la tècnica i dóna lloc a múltiples formats per desenvolupar l'obra. Aquestes es caracteritzen per sabors amargs i elements erosionats pel temps, així com per una alta sensibilitat espacial. Aquesta combinació crea un efecte reflex entre la personalitat de l'artista i la seva creació, fent difícil discernir què pivota sobre què.
Gery Escobar
Flors nues. Les flors, per a mi, són la representació de les bones accions destinades a gent que estimem, com qui porta una ofrena a qui ja no hi és entre nosaltres físicament, però que encara ens fa companyia allà on sigui, per tant... Per què no crear flors úniques que siguin eternes i ens facin companyia per sempre?
Les peces que veureu a continuació neixen de la fusió entre la bellesa que la natura ens brinda i la creativitat que envaeix la meva ment en rebre aquest regal.
El meu art busca fer florir sentiments a la persona que l’observa, a través de la vista, el tacte i, fins i tot, l’olfacte, amb la finalitat de captivar l’ànima de qui rep i deixar-hi marca, com si es tractés d’una llavor .
La fusta, des del meu punt de vista, és un material amb certa part màgica i polivalent, el qual pot transmetre sensibilitat, serenor, suavitat, força, passió i tradició.
Per aquesta raó, és el material que millor em representa i la millor opció per expressar-me artísticament.